Fiecare dintre noi coboară pe pământ cu un scop clar definit, o misiune și un traseu ghidat mai mult sau mai puțin de sinele nostru divin prin prisma intuiției. Spun asta pentru că intuiția noastră, în lipsa unei munci interioare noi cu noi înșine, poate fi defazată și nu te poate îndruma la capacitatea maximă. Omul are un potențial uriaș, dar intuiția se ascute și se dezvoltă în funcție de cât timp aloci tu dezvoltării personale, iubirii de sine, evoluției, progresului, standardelor înalte. În lipsa unei intuiții dezvoltate, va trebui să te folosești de logică. Instinctele, emoțiile acelea bulversante, incontrolabile nu fac altceva decât să ne arunce într-o prăpastie și mai mare dinapoia noastră. Ori scopul nostru la modul general este al ascensiunii.

Primul pas spre orice îți dorești în lumea asta e iubirea de sine. Cu ea, deblochezi toate energiile din tine, din jurul tău, iar mentalitatea ta va fi la un alt nivel; acela de a te plasa pe primul plan. Când te plasezi pe primul plan, automat Îl plasezi și pe Dumnezeu, partenerul divin sau cei de pe destinul ales înainte de a coborî pe pământ.

Și pentru a-ți dezvolta intuiția, tu trebuie să crești iubiea de sine. Să faci lucruri pentru tine, iar asta nu înseamnă o porție uriașă de cartofi prăjiți, niște fripturi uriașe și un suc acidulat. Iubirea de sine se dezvoltă și ramifică atunci când investești în tine, când depui efort; așadar, inițial este o cheltuială mică la început, sau depunerea unui efort, a unui timp de lucru. Să evoluezi înseamnă să dai bani pe o carte care te face mai bun și mai apropiat de misiunea ta personală. Pentru a evolua trebuie deci să citești, să aprofundezi, să fii pură pasiune în tot ce faci.

Încearcă să arăți compasiune pentru lumea din jur. Trăiești interconectat cu toți și toate. Ajută la curățarea mediului, la salvarea unor animale, adoptă un animal, îmbrățișează un copac, mergi desculț prin iarbă, adună tu un buchet de flori de câmp, vara, și tot așa. Ajută și vei fi ajutat.

Cel mai urât lucru pentru Dumnezeu și univers este să tot ceri, să ai resursele necesare și să nu le folosești, să dorești mult și să nu faci nimic. Ești aici să te dezvolți, să trăiești lucruri noi, importante, să culegi informații, cultură, să călătorești și tot așa. Începi să faci lucruri pentru tine și nu te mai împiedica de toate mărunțișurile. Alocă timp, ia totul treptat, fă-ți planuri și atrage energetic tot ce îți dorești, apoi manifestă fizic.

Vă muțumesc și aștept mesajele, e-mail-urile și întrebările voastre! 🙂

Un gând despre „Sfaturi pentru evoluția ta spirituală și implicit pentru cea relațională și materială

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s